• Informasjon

Siden postkortportalen.no er i en innkjøringsfase kan det bli noen innkjørings utfordringer, jeg ber om litt tålmodighet om det skulle bli noen problemer. Vi løser det meste med litt kommunikasjon.

Prisene jeg opererer med kan for noen virke høye og for andre rimelige, men jeg vil si de ligger på det jevne med tanke på at dette er "kjøp nå" priser og ikke utrops priser på auksjon. Betaling kan enkelt gjøres ved bruk av PayPal (+ gebyr 4,7% av totalen og en fast avgift på 2,80nkr). Det er også mulig å forhåndsbetale ved bruk av nettbank med faktura løsningen. Dette er kostnadsfritt, men kan ta noe lengre tid før forsendelse med tanke på registrering av innbetaling. Skulle det være andre spørsmål omkring betaling så ta kontakt på post@postkortportalen.no

Alle større feil og/eller mangler vil bli opplyst om i teksten til salgsobjektet. Jeg har valgt å ikke kommentere tilstand til frimerker på postkortene da det det etter mitt syn er andre ting som betyr mer for postkort samleren. Det vil si at det kan forekomme feil/defekter på frimerkene som det ikke blir opplyst om i teksten, derfor ber jeg dere om å studere bildene nøye. Under kategorien filateli vil dette kunne bli opplyst om da det her ofte er frimerket som er i hovedfokus.

Det gis ingen garanti/returrett på kjøpte varer. Unntaket er hvis det skulle forekomme større feil/mangler som det ikke er opplyst om i beskrivelsen av objektet (ref. Kjøpsloven) Jeg tar forbehold om at kort i listene kan være solgt, og av tekniske årsaker ikke blitt slettet. Normal bruksslitasje vil nok forekomme og jeg vil derfor be dere om å studere bildene av objektet nøye. De fleste kortene i databasen har tilstand detaljert beskrevet, men jeg ser at dette i fremtiden vil bli litt for tidkrevende, det vil derfor fra nå av bli basert på en kvalitetsgradering som denne:

Kv-0 = Kortet er i nær samme kvalitet som da det ble trykket.

Kv-1 = Minimale spor etter slitasje, ellers som nytt.

Kv-2 = Tegn til slitasje. Kortet er pent, uten bretter eller flekker.

Kv-3 = Litt slitasje. Kortet kan ha en mindre hjørnebrett, skrift på bildesiden, eller mindre flekker.

Kv-4 = Kortet er slitt, med bretter, flekker, mindre rifter, rust eller mye skrift på bildesiden.

Kv-5 = Kortet har alvorlige defekter.

Jeg selger som privatperson og det er ikke pålagt moms på varene. Gamle postkort, frimerker, sedler, mynter og bøker er uansett untatt moms.

Jeg vil prøve å sende ut post en gang i uken, men i.o.m at jeg jobber fulltid turnus kan dagene variere, men beregn ca. 3 til 7 virkedager.

All forsendelse skjer på kjøpers risiko. Rekommandert sending er mulig, men da må det spesifikt sendes forespørsel om dette på e-post, da systemet ikke er satt opp mot dette. Ekstra faktura vil bli sendt kjøper, og må betales før forsendelse.

PORTO = Fastpris 29nkr. på alle forsendelser, dette gjelder KUN postkort uavhengig av antall kort og vekt.

 

icon

Vi bruker sikker betaling

Motta nyhetsbrev

icon

Kontakt oss

(+47) 93 61 80 17

postkortportalen.no
Gamle kort på nett

post@postkortportalen.no

icon

Følg oss på Facebook