• Om oss

Hei og velkommen til postkortportalen.no! Nettbutikken eies og drives av undertegnede, og er resultatet av et marked der flere og flere av oss handler på nett.

Ved å tilby salg av kort over nett når man mange flere kjøpere, også de som av forskjellige grunner ikke kommer seg til de mange messer og stands i landet som har dette tilbudet. Når det er sagt, håper jeg selvfølgelig at messer og stands vil være å finne i lang tid fremover, da ingenting kan erstatte det å sitte å bla igjennom en eske med gamle postkort.

Ideen ble til i begynnelsen av 2013, og det har blitt en del jobb med scanning av kort siden det. Fremdeles ligger det kassevis med postkort og venter. I tillegg vil det etter hvert bli ett stort utvalg av eldre og nyere bøker med lokal/bedriftshistorisk innhold, samt noe filateli, kanskje andre ting også, vi får se. Jeg satser på å få lagt inn nyheter hver uke fremover, så her er det bare å legge nettsiden til i "favoritter" og følge med. Dere kan også melde dere på nyhetsbrevet mitt og bli den første som til en hver tid får informasjon om nyheter.

Siden jeg opprinnelig er fra Molde vil det naturligvis være ett litt større utvalg av kort fra Møre & Romsdal, og da spesielt Molde og Romsdalen.

Visjonen min er at postkortportalen.no med tiden kanskje kan bli en av Norges største nettbaserte salgsportaler for eldre norske stedskort. Julekortene må dessverre foreløpig vente litt. Send meg gjerne en e-post om hva dere mener.

Før dere begynner å handle, ber jeg dere å lese det som står under Info på startsiden.

Lykke til med jakten!

Rune Raknestangen

 

 

icon

Vi bruker sikker betaling

Motta nyhetsbrev

icon

Kontakt oss

(+47) 93 61 80 17

postkortportalen.no
Gamle kort på nett

post@postkortportalen.no

icon

Følg oss på Facebook